• 8072471a shouji

Ala fa'apipi'i alavai fa'a'au'au vai?

O le auala e faʻapipiʻi ai le vaʻa faʻafefe o le faʻafefe vai e matua faigofie lava.I le tulaga masani, o le valve opeopea e tatau ona oomi i luga o le pakete vai mama.O le mea e mafai ona asu vai e ta'ua o le pamu vai inu lima.Ole pamu vai inu ole lima ole pamu vai ole ituaiga piston.O lo'o fa'atupuina i se atigi pusa (va'ava'a) ma se paipa lolomi (piston)., e mafai ona faʻapipiʻi le vai i luga o le alavai vai i lalo o le gaioiga faʻatasi o le paipa ma le mama paʻu.
O le mea e mafai ona oomi sao i luga o le pakete vai mama e asu vai e taʻua o le pamu vai inu lima.Ole pamu vai inu ole lima ole pamu vai ole ituaiga piston.O lo'o fa'atupuina i se atigi pusa (va'ava'a) ma se paipa lolomi (piston)., e mafai ona faʻapipiʻi le vai i luga o le alavai vai i lalo o le gaioiga faʻatasi o le faʻamau faʻamau ma le mama paʻu.E matua faigofie lava.Manatua o loʻo i ai se paʻu susu ile ogatotonu.ma talafeagai le maualuga o le opeopea.O lena lava.Mai le mea na e fai mai ai, o loʻo i ai se valve faʻafefe i lalo o le vai faʻamamaina e sese le faʻapipiʻiina.E mafai ona e debugina ma fetu'una'i le va'a fa'afefe i lalo.'Aua ne'i fa'atagaina le vai e sili atu i le uafu fa'avevela o le tane vevela a le tu'u vai.O le vai e sili atu i le alavai Pe a vevela le uafu vevela ma le gallbladder vevela, o le a faʻateʻa le vevela, lea o le a faʻafefe ai le vai inu ... o se faʻafitauli lea i le vai faʻamamaina, ma o le faʻafitauli o loʻo taoto i le valve faʻafefe i lalo o le vai faʻamamaina. .Siaki pe sa'o le fa'apipi'iina o le va'a fa'anofoa, ma toe fa'ae'e le va'a fa'anofo.Afai e tafe pea le vai, valaau vave le kamupani gaosi ma fai i ai e sui le vai faamama i se isi.Ae ui i lea, o le va'a fa'afefete i luga o le fata fa'ato'a fa'afefeteina e fesuisuia'i i luga ma lalo i le saosaoa o le ausa, o lea o le a masaesa ma pipii ai le va'a fa'afefe.Ele, ma isi… O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina i se ipu lagolago faʻatumu, ma o le faʻatumu e tuʻu i luga o le ipu lagolago i se faaputuga faʻafuaseʻi poʻo se auala atoa.Fa'apipi'i le mamafa o le fa'apipi'i i luga a'e o le fa'apipi'i...Mo vaieli su'esu'e fa'aitulagi, vaieli o lo'o iai le hydrogen sulfide, vaieli kesi, ma vaieli e maualuga le fua o le kesi-su'u, vili 100-150 mita a'o lumana'i le fa'atatau, po'o le mae'a o le viliina o suau'u ma kesi e le o ta'ua. i le mamanu, e tatau ona e fa'apipi'i le alavai fa'a'au'au i totonu o le fa'apotopotoga meafaigaluega vili i se taimi talafeagai.
1. Aveese le pakete 2. Aveese le palaka eletise 3. Ki le paipa ma fa'afefe vai.Fa, (o le ki) vave toe fa'apipi'i le pakete.E masani lava le i ai o le ea i totonu o le pakete.Afai e leai ni mata'ina o le ea, ki le paipa ma tata'i le vai se'ia o'o i fafo le ea.


Taimi meli: Tes-29-2022